Életrendezőtér

Ajánlásaim között saját könyvem és mások által írt, általam olvasott könyvek, értékek bemutatása szerepel.
Érzések-emlékek, melyek napvilágot látnak egy-egy beavató könyv által.
Saját élettörténetem, tört-énem, mely életre kelt és átalakított.

Valóságos-e az élet, és én élek-e benne?

Mesél az életem, hogy felismerd a Tied

2012 könyvé formálódott, életem folyama, melyet őszintén vállaltam, hogy levetkőztet és vállalva e utat új ruhába öltöztem. Sok segítő által íródott meg és látott napvilágot, első könyvem.
Kortalan, hiszen az életről szól, így már sokan érezték magukénak, a nehézségek mélységét, a feladatokat és élet adta kihívást.
Többen jelezték, hogy ekeladásuknál, felmerülő kérdéseiknél napi útmutatást kérnek, megnyitva a könyvet, erőt és új ihletet kapnak.
Vezessen, emlékeztessen, hogy mindig tudd merről jöttél, hol vagy és merre tartasz a világodban.

„Egyedül indultál, közösségbe csöppentél, magodra találtál, így megérkeztél.”

„Éld át úgy az élet adta lehetőségeket, hogy te vagy a legszerencsésebb ember, mert ez megadatik neked. Lásd a csodát mindenben, vedd észre és éld át”

„Túl sokan vagyunk még, akik most keressük a válaszokat. Keressük azt a meglátást, ami előre visz minket azon az úton, amely néha ijesztő és igencsak titokzatos, előre nem látható meglepetéseket tartogat a számunkra.”

„Ma tegyél meg mindent a holnapért: szeresd magad, vigyázz a testedre, hogy lelked boldog legyen. Engedd a szabadságot, merd azt csinálni amit szeretsz, ne kösd vágyaidat különböző, megfoghatatlan előírásokhoz, amik mást mutatnak neked a valóságról. Most tedd azt, amire vágyik a szíved, ne tétovázz és főleg ne gondolkozz, mert az nem vezet sehová. Tudd, hogy készen állsz és csak rajtad múlik mit választasz, mikor kezdesz új dologba életed bármely területén.”

A könyvem megírása, kiadása, nagyon csodálatos része életemnek. Olvasta 16-81 évesig lány, fiú, nő és férfi, mindenki azt mondja róla, hogy neki-róla szól.

Nagy utat jártunk be vele és általa. A könyvírás folyamata folytatódik, hogy a tanult meglátások, őszintén és első kézből érkezzenek meg hozzád. Kiemelt kedves részek mindig vannak és maradnak benne.

A könyv egy nagy találkozás, érettségre van szükség és nyitottságra.

Aztán elkezdődik vele egy játék, hiszen ahol megnyitod, emlékeztet és rávezet. Csodás társ lehet és tanító.

Kívánom, hogy találkozz vele és változz, növekedj általa.

A könyv már kapható az alábbi üzletekben:
Budapest:
Anima könyvesboltok;
www.animakonyv.hu
Elixír könyvesbolt, Váci út 78/b.
www.elixirbolt.hu
Valamint megrendelhető: 1karsaiandrea@gmail.com
Tel.: 06 70 431-7788