Életrendezőtér

Meghívó

Őszi napéjegyenlőség
Felszabadulás-mérlegelés-elengedés-töltődés egy igazán különleges, gyógyító helyen.
Mikor a szeretet áradni kezd benned és körülötted, csodában lehet részed, amit a hely szakralitása és egyedülálló ősisége ad és áraszt folyamatosan.
Szeretettel várunk barátoddal, családoddal, ismerősöddel, e különleges napon, 2016. 09. 21. szerda, az Őszi Napéjegyenlőség Ünnepén, ahol igazán erőteljes és tiszta térben érkezünk meg és indulunk útnak a nap begyújtott sugarai által, különleges földi csillagutunkon.
Gyugy temploma, Árpádkor előtti gyöngyszem, ami ezen a napon kitárja kapuit és megnyílik…

Találkozás: 09.30 órakor Balatonszemes Római Katolikus templom (Siófok felől érkezve jobbra -Fő utca- a templom melletti parkolóban)
Napi-program: Tartalmas Őszi Napéjegyenlőség Ünnepi Szer-da

-Pálos rend Balatonszemes. A Mindszent-kolostor volt az egyik, méghozzá igen jelentős pálos terület. Az erdőben   található romjait és a területet feltárták és dolgoznak tovább a régészek.
-Lengyeltóti Szent Jakab Árpádkor előtti, ülőfülkés templom.
-Gyugy, Urunk Mennybemenetele Árpádkor előtti templom, a környék egyik legrégebbi épen maradt    gyöngyszeme. A templomdomb alatt három Szent György-vonal található.

Időtartam: 09.30-17.00 óráig körülbelül
A Nap adománya: 5000 Ft, családoknak 8000 Ft

Balatonszemesen kb. 20 perc séta vár az erdőben könnyű terepen, amihez érdemes megfelelő cipőben, ruházatban érkezni.

Kérlek, részvételeteket jelezzétek!

Várunk szeretettel:
Karsai Andrea és Tóth Lajos

Legutóbbi bejegyzések

disz12-600

Gyermekeink jövőjét éljük fel a jelenben

Tudom, erős a cím, de várd ki a végét.
Ismerősi és családi körben, óhatatlanul feljön a környezetvédelem-környezetszennyezés, a tudatos- közömbös gondolkodás, viselkedés témája. Ilyenkor jövök rá, hogy mekkora a baj a fejekben. Rövid írás sorozatom első része arról szól, mit tehetünk mi azért, hogy ne következzen be az, amit annyiszor megfilmesítettek már Hollywoodban.

Tovább olvasom »