Életrendezőtér

Megnyílt az új év térkapuja

 

 

Köszöntelek Benneteket!

 

Elkezdődött az új esztendő és világos meglátásokra, alakulásokra, a lehetőségek feltárulkozó és folyamatosan megmutatkozó koncentrált folyamaira nyitott és kíváncsi az ember fia-lánya.
Elképesztő év van mögöttünk, olyan időrendi változásokkal és alakulásokkal, ami meghatározta az új év formáját.
Sokkal érezhetőbben nyílnak a régi-új térségek, szakrális föld alatti és föld feletti megnyíló és megnyílni látszó terek, ajtók, rétegek meg-meg mutatkozó, észlelhető felvillanásaira-erő koncentrált folyamatok összeadódása. Ez a folyamat erősödött fel az Ó évben és folytatódik tovább.
Írtam, hogy sokkal intenzívebb folyamtok látnak napvilágot és kezdődik egy nappal áthatott, világosságban tündöklő, igazságot szolgáló év, melyben a női erők és a teremtő folyamatok sokkal látványosabban észlelhetőek mint eddig bármikor.
Felfedezések sora láthat napvilágot és megannyi megkezdett munkafolyamat érik be ebben az új esztendőben.
Érdemes az év elején összegezni, szortírozni, válogatni, rendszerezni, és érdemes átgondolni, áthangolni mindazt, amit látni kíván az ember, a tudatosan épített és fenntartott világában.
Sokan keresnek kiutat és kerülőket, hogy megrövidítsék azt az elindított útszakaszt, ami mögöttük maradt félbe, így időt kívánnak nyerni.

Ezzel már meg is érkeztünk az évnyitó első fontos pontjához, az időhöz:
Nem látott képességgel és indulattal hatalmasodik és erősödik fel az idő szerep. Aki most jól gazdálkodik az idővel, igazán gazdag embernek mondhatja magát. Egy csodálatos hullám indult és halad a nap erejével együttesen növekedve, amin lovagolni lehet.

Csillagok között járni úgy lehet, hogy megéled a földi életed és mindazt az ittlévő hagyatékból erőteljesen növekvő erőt, amit hordoz és áthangoltan feltártak eddig az emberek. Így folytatódik tovább e csodálatos rend.

A magyar motívumok igazán szépen éltek eddig is, de amikor évváltás van mondhatnám, hogy térben-időben átalakulás és időugrás is érezhető egyben. Ebben élünk mindannyian, de kicsit másképpen ahogyan eddig hitték az emberek, hiszen a 7. dimenzióba átlényegülni mindenkinek esélytelen. Sokan maradnának el ettől és testük, e megpróbáltatást nem bírva elszakadna önnön magától.
A dimenzió váltások kora immár másképpen alakul.
Vissza kell állni a földi működés tiszta forrásához, ahol sokkal többen és tisztábban tudnak kapcsolódni emberi beavatkozás és siettetés nélkül – hiszen sokan beleavatkoztak, amivel a felgyorsult időtérben szakadás történt. Ezért tehát, egy sokkal finomabb energetikai térben lehet csodálatos munkában kiteljesedni mindenkinek az adott és választott terében, abban a formában, amit a múlt évben kezdett és indított el, s döntést hozott mellette.

Mára tudni lehet, hogy többdimenziós lényként, akár képesek vagyunk térben és időben kiteljesedni, de a 7. dimenzió nem azonos a 7.szinttel.
Szinteken haladunk és lépdelünk közelebb és közelebb kerülve a maghoz, önmagodhoz, ebből megértést és erőt kovácsolva és arra összpontosítva, hogy létezik egy fensőbb világ megnyílása, ahol hatalmas ugrásokra képes az ember, a józan ész mellett letéve mindazt a súlyt, ami képes az embert éppen kellő stabilitásban megtartani és növeszteni tovább.

Haladni egy másik térben úgy nem lehet, hogy földi létet választva itt marad a test és minden más szálldogál. Sok kifejezés van már napjainkban és megannyi kecsegtető folyamat, ami esélyt ad egy új kezdetre, életre, mégpedig úgy, hogy semmit sem kell tenni, csupán valaki átalakítja az életét.
Az emberi működések egyéniek és a benne lévő életek megannyi aspektusa lát napvilágot nap mint nap. Megannyi megéléssel és ellenállással, ami nagy gondokat és feszültséget okoz.
A dimenzió váltás tele görcsökkel és zárlatokkal esélytelen folyamat, csupán szellemi léptékben megélhető és valóságnak vélt megannyi energiája érezhető és folyamata fenntartott változással és változtatással érthető meg és érhető el.
A hit nagyon lényeges és a folyamatos megértésben tündöklő értelem, ami nélkülözhetetlen egy harmonikus lét megalkotása érdekében.
A LEHETŐ LEGSZEBB ÉS LEGVARÁZSLATOSABB ÉV MEGNYITOTTA KAPUIT, MELYBEN EGY DOLOG VAN, AMI SZERTEÁGAZÓAN RENGETEG. TALÁLD MEG ÖNMAGOD ÉS A HELYED, LÉGY AKTÍV, CSELEKVŐ EMBER, AKI SOKAT NEVET, HISZEN KITÁRT SZÍVVEL ÉLNI ÍGY LEHET. ÖRÖM LAKOZIK LELKEDBEN ÉS LÁTSZIK RAJTAD, MIKOR SZEMED SUGÁRZÓAN NEVET.
Aki elhiszi, hogy a sírás és a bűntudat is elegendő, aki elhiszi, hogy „egyedül” elzárkózva, magányban csodás az élet , aki elhiszi, hogy az erőltetett dimenzionális váltás eredményeket hoz és valóságot teremt, az téved.
Az egészséges állapotban nő és férfi kéz a kézben jár, gyermekeket támogat, segít, nevel, és varázslatos lépteiben a szinteken szépen sorba halad. Lehet akár nagy ugrásokban is részük mindazoknak, akik erre készen állnak és felkészültek az elmúlt évek alatt, ezzel időt takarítva meg. Időben utaznak előre és hátra, hiszen a tér adja meg ezt.
Kinyílt a szelence, találd meg benne önmagad és a helyed.

Legutóbbi bejegyzések

disz12-600

Gyermekeink jövőjét éljük fel a jelenben

Tudom, erős a cím, de várd ki a végét.
Ismerősi és családi körben, óhatatlanul feljön a környezetvédelem-környezetszennyezés, a tudatos- közömbös gondolkodás, viselkedés témája. Ilyenkor jövök rá, hogy mekkora a baj a fejekben. Rövid írás sorozatom első része arról szól, mit tehetünk mi azért, hogy ne következzen be az, amit annyiszor megfilmesítettek már Hollywoodban.

Tovább olvasom »