Életrendezőtér

Mitől nő a Nő?

A Női varázs tanulható? Hol találja meg az ember? Létezik a valóság rivalda fénye mögött is?

Mit jelent és hogyan lehetséges a mai mindennapokban nőnek lenni, nagybetűs nőnek lenni, körítések nélkül, benső letűzésünk valóságában. Sokszor felszínes marad a cselekvés, a lerajzolt, mutatott formai világ, amelybe belehelyezi magát az ember, aki itt még nem nő, csupán elképzeli, vágyat és késztetést érez arra, hogy megállja a helyét ebben a feladatban. A minta sokszor már elferdített és nehezen lekövethető, de a változással igen szépen lehet csiszolni és rendbe rakni, hogy életképesen nőjön a felnőtt nő minőségben. Az első és legfontosabb rész, hogy a felnövés létrejötte, megélése és továbbvitele igenis fontos tényező és alappillére mindennek.

A nő ott kezdődik, hogy befogad, megoszt és kiáradásában adni tud.

A benső világa nem szégyen, sem a múltja, így jelenében tud jó lenni. A szépség mulandó, bár sokáig fenntartható, határvonal a valóságban festett ábrán, miben legtöbbször beletörik és gyötrődve dührohamot kap a nő.

A jóságban a harmónia magja van, a jóságban a lélek kereksége, kiáradása van jelen, megtalálható és itt kezdődik a női fogalom, a tápláló és tiszta forrásból való táplálás, amire a nő képes ilyen formában.

A „nőnek lenni” fogalom helyett, lehet nőként működni, A benső és külső világban elfogadott és kitisztított gyermeklányból kilépő érettséggel, ahol gyermek képes foganni, hiszen egészséges nőnek gyermeke fogan és így áldott állapotban, méhében, kicsiny növekvő maggal élni tud, mert képes rá, készen áll rá. A női jóságban társra, férfira, élet részre van szükség, amely felvállalás a javából. A tápláló nő nem csak szépségében tündökölve üres és tartalmatlan baba, egy baba, akit játékra lehet használni vagy bármi másra. Az önkép itt nagyon fontos, merek látni érezni és mondani, merek másként kommunikálni, ahogy én láttam és hallottam eddig, merek anyám nélkül nő lenni, jóságos, áldott nő, növekvő, változó és kiteljesedő nő a virágzás tulipánja, az élet színe és nektárja. Sok esszencia és a tartalom is változó, a forma adott, hiszen a nő formája egy állapot, egy ősi körben lévő titok, mit az ember, ki ébred, kibont és nővé válva beteljesít minden napon. Kívánom, hogy női létedben légy nyitott, befogadó, és érzésekkel telt jóságban működő új tartalom, melyet te töltesz be azzal ahogy élsz, szeretsz és táplálsz folyamatosan szereteteddel.

Van olyan nő, aki békétlen, magával haragban áll, mert szépségét nem leli, hiszen csúnya a teste-lelkülete, hiányos a tudása, főzést nem ismer, félelemmel telt csupán, így tört és hibás. Mégis rendületlen, kitartó munkával ki lehet takarítani, hogy előjöjjön az a vágy, elhívás, ahol a nő megszületik és kér, jóságos hangon kér, nem ordít, követel, megszületnek általa és benne az ízek, így létrejön az egység köre, ahol él benne az a jóság, miáltal nővé válik az élet minden területén és így növekszik, növeszt, táplál.

Nagyon fontos, hogy nőjön, nőjön, nagyra nőjön a tulipán fád virágzó kertje, hol egy áldott körben él és létezik veled egységben az élet.

„Nő vagyok, mert nőni tudok, virágzásban adni és kapni is tudok.
Nőni veled édes élet, nőni veled teljességben,
nőni, hogy jóságom látszón és kiáradva áramoljon erőben.
Nő lettem, felNŐtt igaz létezésemben.”

 

Karsai Andrea
2020

Legutóbbi bejegyzések

disz12-600

Gyermekeink jövőjét éljük fel a jelenben

Tudom, erős a cím, de várd ki a végét.
Ismerősi és családi körben, óhatatlanul feljön a környezetvédelem-környezetszennyezés, a tudatos- közömbös gondolkodás, viselkedés témája. Ilyenkor jövök rá, hogy mekkora a baj a fejekben. Rövid írás sorozatom első része arról szól, mit tehetünk mi azért, hogy ne következzen be az, amit annyiszor megfilmesítettek már Hollywoodban.

Tovább olvasom »