Életrendezőtér

Nikola Tesla: „Vedd le régi gúnyád és álarcodat.”

Sok-sok éves közös munkánk eredménye, hogy van egy külön tér Nikola Tesla számára. Felemelő, mégis nehéz a munka vele és általa, hiszen sok kódolt üzenet van, melyet sokszor nehéz elsőre érteni, de érezni azonnal lehet.

Nagyon hálás vagyok, hogy képviselhetem és leírhatom a régi-új üzeneteket, mely így elérhető, hiszen nem veszett el, itt van, olvasd.

A szabad energia témakörben és még csodálatos gondolatok, meglátások, újítások érkeznek folyamatosan Nikola Tesla által.

Elektromos autók, napenergia, sok ajánlással, ami elérhető a számotokra már most is, itt mind folyamatosan elérhető számotokra.

Itt egy külsős segítő is ír, aki ebben a témában igazán járatos.

(Szerező)

 

 

„Egyszer, valamikor régen, voltak – és maradtak – olyan forráskutak, melyek ontják a mai napig az élet adta kisimító és rendezett teret építő információkat. Nagyon kevesen vannak azok, akik ma még képesek hozzáférni, de látnivaló, hogy egyre nagyobb a nyitottság, miáltal készek az emberek változtatni. Az én időmben, amikor még személyes harcok dúltak, akkor is alul maradt az értéket hosszú távon képviselni és működtetni tudó emberek tábora.

Nagyon nagy feladat, hogy egyre többen nyissanak az új felé, hiszen ebben a formában az élet elfáradt mindattól a szeméttől, amit az ember felhalmozott az évek alatt.

Nagy autók, melyek benzint esznek korlátlanul, téves és rosszul értelmezett új működések, technológiák, melyekben még mindig maradiak az emberek. A nagy változásra várnak, és leülnek, mert képtelenek felvenni a ritmust.

Csak szóbeszéd és ábránd, hogy élek, jelen pillanatban csupán üzenetet adok át. Nincsen ember, aki velem egy hullámhosszon élne, bár sokan hiszik és szeretnék ezt.

Nagy nevem lett az évek alatt, remélhetőleg elég nagy ahhoz, hogy aminek az alapjait letettem, az fenn is maradjon élő formában.

A mai tanítás, a következőképpen hangzik: „Vedd le régi gúnyád és álarcodat.”

Sokan félnek a változás azon formájától, melyben láthatóvá válik a teljes valóság. Ráncokkal, hibákkal, sérülésekkel és karcok lenyomataival, melyek láthatóak. Nem illik a mai világban késlekedni, nem illik nem szépnek lenni, nem illik nem tudni, nem illik elrontani, de illik ennek ellenkezőjét bármi áron, saját magán túlmutatva, helyzetét, butaságát leplezni ostoba és valótlan állításokkal, és illik mástól ellopni, hiszen saját kútfőből igen kevés dolog, és folyamat lát napvilágot.

A lopás és elferdített valóság egyensúlytalanságból származó rész az igazi törés. Tört részekben vannak elbújva emberek, életek és értékek. Ezért nagy a káosz és büdös van. Igen, bűzlik a hiba ott, ahol fellelhető más rendszer megbetegített, nem életképes vagy illeszkedni nem tudó halmaza és így úszik az élet vizén, mint egy olaj tócsa.

Érdemes hát napvilágra hozni és fenntartani egy olyan működést, mely megállja a helyét időben és térben, a saját rendszere valóságában.

A fény, mint váltóáram, csak így képes haladni, nagy tereket betölteni, megvilágítani. Az egyenáram ideig-óráig működik és életképes, de elfárad, hiszen elfogy és nem töltődik, erőtlenné válva áll, vár, – képzeteket sző és kiabál, hibáztat és visszafelé tekint.

Képes az ember meglátni saját erejét, működését azáltal, hogy újat építve halad, újra előre halad.”

 

2019.11.12

Legutóbbi bejegyzések

disz12-600

Gyermekeink jövőjét éljük fel a jelenben

Tudom, erős a cím, de várd ki a végét.
Ismerősi és családi körben, óhatatlanul feljön a környezetvédelem-környezetszennyezés, a tudatos- közömbös gondolkodás, viselkedés témája. Ilyenkor jövök rá, hogy mekkora a baj a fejekben. Rövid írás sorozatom első része arról szól, mit tehetünk mi azért, hogy ne következzen be az, amit annyiszor megfilmesítettek már Hollywoodban.

Tovább olvasom »