Életrendezőtér

Káptalantóti Liliomkert termelői piac

Káptalantóti Liliomkert termelői piac

Igazi töltekező hely, ahol a hagyomány értékei, kellékei, portékái életre kelve mutatják meg magukat, ízüket, színüket.

A Káli-medence szépséges erőtere, egy kis szigete kínál helyet a betérőnek az erdő árnyékában, kiszakadva a mindennapok zajos, zavaros homályából.
Egy kis gyöngyszem, mely különleges egyszerűségével beleillik a tájba.
Finom forralt must, forró teák, forralt bor, ételek, sajtok sokadalma.
Kovászolt kenyerek-kalácsok, sütemények.
Szörpök, lekvárok, szárított gyógynövények, fűszerpaprikák…
Kézművesek a szappantól a bőrösig, kékfestő csodákig, kovácsoltvas, fa portékák, kerámiák és sok-sok különlegesen szép, lélekben telített, egyedi darabok várják a betérőket.
A hely a Balaton felvidék gyönyörű része, sok termékkel, amely által az ember átértékeli az egyedit a tömeg gyártottól. Itt ízeket, színeket, formát, hangulatot, egy pihenőhelyet találsz, szimbólumok házát, ahol már egy sétával is töltekezni tud az ember. Nagy szükség van most erre a találkozásra és azon embereknek is, akik termékeikkel itt vannak és jó szívvel kínálják.

Amikor Badacsony felé haladsz, állj meg, kapcsolódj ki és töltekezz minden jóval, amit szíved érez és valóban táplálni tud téged és családodat.

Liliomkert piac

Vasárnaponként 08.00 órától 14.00 óráig tart nyitva
Káptalantóti Petőfi u.13

„Balatonnak medencéje, vassal áthatott erőtere légy nyitott nekem, mikor érkezem, hogy erőssé legyek, mint a láva köve, mely megmaradt az idők felett.”

Legutóbbi bejegyzések

disz12-600

Gyermekeink jövőjét éljük fel a jelenben

Tudom, erős a cím, de várd ki a végét.
Ismerősi és családi körben, óhatatlanul feljön a környezetvédelem-környezetszennyezés, a tudatos- közömbös gondolkodás, viselkedés témája. Ilyenkor jövök rá, hogy mekkora a baj a fejekben. Rövid írás sorozatom első része arról szól, mit tehetünk mi azért, hogy ne következzen be az, amit annyiszor megfilmesítettek már Hollywoodban.

Tovább olvasom »