Életrendezőtér

Nikola Tesla

tesla

Nikola Tesla

(1856-1943)

Biztosan állíthatom, hogy a 20. század egyik legnagyszerűbb elméje, feltalálója volt Nikola Tesla, akiről méltatlanul keveset hallunk a mai napig, pedig olyan technikai, elektronikai berendezéseket köszönhetünk neki  mint a váltóáramú villanymotor, a távírányítás, neonlámpa, radar, rádió és még sokáig sorolhatnám.

Az életrajzát leírhatnám bővebben is, de arra ott a wikipédia. Amit inkább megemlítenék, az úgynevezett „szabadenergia”, amivel Tesla titokban sokat foglalkozott. Természetesen a sajtóval közölt ezzel kapcsolatban bizonyos információkat, de mindig gúny tárgyává vált emiatt, ezért kutatásait, munkáit egy idő után már nem tette nyilvánossá és elvonultan dolgozott laboratóriumában. 1931 nyarán Buffalo városában már olyan autóval közlekedett, amit villanymotor hajtott. Természetesen azt mondhatnánk, hogy ez nem nagy dolog, csak az a bökkenő, hogy ez az autó az akkumulátor töltése nélkül közlekedett. Tesla, „befogta” a körülöttünk lévő „áramot”, ami korlátlanul áll a rendelkezésünkre. Tehát Nikola Tesla rájött arra, hogyan lehet munkára fogni ezt az energiát, és ezt az emberiséggel szerette volna megosztani. Nyíltan hangoztatta, hogy mindenkinek ingyen jár az energia, hisz a föld és az univerzum által ez a rendelkezésünkre áll. Ha ez sikerül neki, akkor most mindannyian ingyen használhatnánk az elektromos áramot.

Sajnos a „hatalom” és egyes üzleti érdekek ebben megakadályozták, sőt, több olyan találmányát ami az emberek életét segítette volna, átalakítva katonai és hadászati célokra használják a mai napig.

Szeretném az Ő üzenetét számotokra átadni és ha úgy gondolja, akkor többet is.

Nikola Tesla üzenete:

 Sok tehetséges embernek adtam át mindazt a meglátást, mellyel előbbre mehettek és ezáltal megalkothatjátok azt a világot formáló és fenntartó szerkezetet, ami sok újat adhat az emberiségnek. Nálatok van mindez a titok és a rendszer általatok lát napvilágot emberek, hogy békében tegyétek le a fegyvert és ne hadakozzatok az ellen, mit a valóságban védeni így nem lehet. Szellemi harc kellős közepette álltok, vártok, és igyekeztek magyarázatot, megértéseket találni. Sok minden történik a térben, ami meghatározza az életet. Fensőbb irányítások amik működtetik a világot, egy jelet kibocsátva manipulál és meghatározza a béke lángját, hogy hogyan is lássa az ember. Egy olyan rendszert építettek, aminek alapjait én magam mutattam meg. Sokat elrejtettem és általatok lehet felmutatni, felszínre hozni, hogy oltsátok ki mindazt, ami rendeltetésében, működésében korlátoz titeket. Az égi erőtér pirosban való megjelenülése valójában egy jelet sugároz felétek, amit máshogyan értelmeztek és a látványos felhők teréből látott képek is, vetítések eredménye. A fizikusok nem látják és láthatják a terek igaz kötődését, hiszen szabályozni lehet, amit már sokan értenek közületek. Nagy megnyílások és nyitások történtek meg sok évvel ezelőtt és megsokszorozódott mindaz az energia begyűjtése, mit nem láttok és használni nem tudtok semmilyen formában és körülményben. Nektek visszaadott, átformált, létező világokkal áthatott energia morzsák jutottak.

A fényekre visszatérve egy áthangolást mutat, amikor a piros mutatkozik meg az égi térben, mint újdonság és csoda. Menj haza és ne figyelj oda, zárd be magad és keresd a tiszta hangot magadban, és mond:
– „Emberi lény vagyok kit nem irányítanak.”
– „Ember vagyok, ki él és alkotni képes, lezárom magam mindattól mi ellenem, az élet ellen van.”
Lesznek nagy vándorlások, ahol felborul a tér és idő rendje. Áthatott, megszállott energiák kezdik elfoglalni a tereket, hol tiszta fényben alkotnak és élnek az emberek. Azon részek is sérülnek, kik működtetik és irányítják, használják e rendszert bennfentesként és ők is elesnek, hiszen már más kézben van minden, mit nem láthat az emberi tudat és szem. A lényeg, hogy nálatok elrejtve tettem be a térbe a programokat, hiszen erre lett a térbe építve. Megtalálni e rendszert nem nehéz, a kódot kell tudni hozzá és azt megtalálva, ki a teret nyitja és a kulcsot viseli, így a rend visszaáll és kilehet javítani a hibát. 

Hibát követtem el, mikor a térben meglátva a lehetőségeket nagyot alkottam, leírtam és megmutattam, hogy mire lehet jó, de ellenem fordították és elvették az emberek. Az időjárás egy csöppnyi része ennek, bárcsak ennyi lenne, de nem sopánkodni jöttem. A lényeg, hogy ti keressétek a felhők mögötti jelet, hol az áramkör kitisztul és megérted mit az idő-tér összeállása adhat neked. Több dimenzióban látszik a világ és lassan tisztul a tér benne, hiszen tettem bele egy aktiváló modult, mi a következő évetekben visszaépít mindent, amit az ember hozott létre és teremtett. Lépjetek tisztán az új évbe és találjátok meg egymást, hogy a világ épségben éljen általatok, kik a titkot őrzitek…

Nikola Tesla

Legutóbbi bejegyzések

disz12-600

Gyermekeink jövőjét éljük fel a jelenben

Tudom, erős a cím, de várd ki a végét.
Ismerősi és családi körben, óhatatlanul feljön a környezetvédelem-környezetszennyezés, a tudatos- közömbös gondolkodás, viselkedés témája. Ilyenkor jövök rá, hogy mekkora a baj a fejekben. Rövid írás sorozatom első része arról szól, mit tehetünk mi azért, hogy ne következzen be az, amit annyiszor megfilmesítettek már Hollywoodban.

Tovább olvasom »