Életrendezőtér

Vizet igyak, de hogyan?

Vizet igyak, de hogyan?

Van, akinek könnyű inni, van, akinek nem, sokszor nagyon nehéz, mégis életmentő lehet.

Annyi -féle, fajta víz van. Egyik rossz, másik talán iható, – mondják az emberek.

A víz egy -féle: Víz = élő életet kielégítő és tápláló forrás.

Aki fél, nem tud vizet inni, van gondja-baja az élettel, érkezésével, itt létével. Egy szokás a víz ivás, ami ha nem működik, változtatni érdemes. A szokás az, hogy iszol, ha nem iszol, új szokást vezethetsz be és így máris iszol. Ezt érdemes megtanulni, hiszen sok benső nyavalya válik ki és el a testből, amint vizet lát a belső rész.

A forrásvíz élettel-oxigénnel dúsított tiszta víz, amit jó pénzért meg is lehet venni, bár súlyos betegeknek ajánlott ebben a formában a fogyasztása. Lassan poharanként hozzá lehet szoktatnia magát az embernek, hiszen életet mentő sokszor a rendszeresen bevitt, teljes mennyiségű víz hatása.

Itt mindig annyi ajánlott, ami még jól esik. A napi 1l tiszta víz az alap, ettől csak több lehet.

A víztisztító berendezéseknél fontos odafigyelni, hogy ne halott vizet igyál, pótolva ami már benne volt ásvány, de a készülék kioldotta belőle mindezt.

Olyat érdemes választani, ami nem fordított ozmózissal működik, így szűr-tisztított vizet kapsz, amibe az ásványi anyagok benne maradnak.

Fontos megkeresni a neked legjobban illő vizet, akár kerámia, agyag kancsóba tölteni és így állott-pihent, áldott vizet inni. Az agyag korsó egy természetes tisztító, ajánlott használni, mert megváltozik a kancsóban a víz szerkezete és íze is, így finomabbá válik.

Lehet a vízbe ásványokat tenni, akár egy hegyikristály is szépen dolgozik már benne, így segítve ez erősödést, felépülést, amikor szükséges.

Víz nélkül nincsen élet, ezért ne hagyd, hogy sivatagi szárazságban túlélőt játszanak a szerveid. Értelemmel, még a betegségek kialakulása előtt érdemes és ajánlott váltani, változtatni és visszatalálni a forráshoz, az életet adó és kínáló tiszta vízhez.


Vízhangoló

Vízzel élek, vizet kérek,
vízben lévő életterem,
itt a kancsóm vizel tele.
Édes légy és telített,
mindazzal teljes, mi építi rendszerem.
Befogadlak, kívánlak,
magomhoz veszlek,
hogy épüljön, nőjön magom a magosságig,
a földi életemben a forrástól a koronáig.


Karsai Andrea
2020. június

Legutóbbi bejegyzések

disz12-600

Gyermekeink jövőjét éljük fel a jelenben

Tudom, erős a cím, de várd ki a végét.
Ismerősi és családi körben, óhatatlanul feljön a környezetvédelem-környezetszennyezés, a tudatos- közömbös gondolkodás, viselkedés témája. Ilyenkor jövök rá, hogy mekkora a baj a fejekben. Rövid írás sorozatom első része arról szól, mit tehetünk mi azért, hogy ne következzen be az, amit annyiszor megfilmesítettek már Hollywoodban.

Tovább olvasom »